Lahtelainen K-kauppias palkittiin Vuoden kauppiaana, luotsaa kahta myymälää

Leena Nykänen on toiminut kauppiaana kohta neljä vuotta. K-ryhmä

Lahdessa kahta K-Marketia luotsaava Leena Nykänen on palkittu Vuoden kauppiaana ketjun kauppiastapaamisessa. Hän luotsaa kauppoja Rautatienkadulla ja Huovilankadulla.

Diplomin perustelujen mukaan kauppojen asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä henkilökunnan iloisuuteen ja palveluaktiivisuuteen. Myös kauppiaan rohkeus tehdä uudistuksia ja edistää asioita nopeasti oli mainittu perusteluissa.

Pian neljä vuotta kauppiaana toimineelle Nykäselle diplomi oli suuri ja iloinen yllätys.

– Kuuntelemme ja toteutamme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita valikoimien suhteen. Paras onnistumisemme viime vuonna oli ehdottomasti hyvän yhteistyön aloittaminen paikallisten ravintoloiden kanssa. Hurmasimme uusia asiakkaita, ja ravintoloiden ruuat ovat ansainneet pysyvän paikan kauppojemme hyllyillä.

Vuoden kauppiaan diplomi myönnettiin 11:lle K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen. Ketjun operatiivisen johtajan Teemu Naumasen mukaan diplomin kriteereinä ovat muun muassa liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys ja henkilöstöjohtaminen.

Lahden Kivistönmäen Neste K -liikenneasemalla aloittavat uudet kauppiaat – "Lähdemme odottavin ja innostunein fiiliksin kauppiasurallemme"

Lahden K-Citymarket Paavola sai uuden innokkaan kauppiaan – "Sijainti Lahden keskustassa luo mahtavia mahdollisuuksia"

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut