Lahden ja Lappeenrannan opiskelijakunnat yhdistyvät

Ammattikorkeakoulun opiskelijat näkyvät katukuvassa parhaiten vappuna. Hirvipatsaan lakitus on perinne Pirjo Kamppila

Pirjo Kamppila

Uusi LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa.

Siihen yhdistyvät Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut. Samalla yhdistyvät myös opiskelijakunta LAMKO ja opiskelijakunta SAIKO.

Uusi opiskelijakunta KOE aloittaa toimintansa myös tammikuun ensimmäisenä päivänä, kertoo opiskelijakuntien yhteinen tiedote. Uuteen opiskelijakuntaan kuuluu yli 8 000 ammattikorkeakouluopiskelijaa Lahdessa ja Lappeenrannassa. Opiskelijakunta KOE tarjoaa myös jäsenpalveluita LUT-yliopiston Lahden kampuksen opiskelijoille yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (LTKY) kanssa.

Opiskelijakuntien jäsenten keskuudesta valitaan vaaleilla KOE opiskelijakunnan edustajisto. Edustajisto nimittää myös KOE opiskelijakunnalle hallituksen toimintavuodelle 2020 ja opiskelijaedustajan uuden LAB-ammattikorkeakoulun hallitukseen.

KOE opiskelijakunnan henkilöstöä vahvistetaan toiminnanjohtajan ja jäsenpalveluiden asiantuntijan lisäksi edunvalvonnan ja viestinnän asiantuntijoilla.

Aiheeseen liittyvää

  1. Lahdella ja Lappeenrannalla ei ole yhteistä maarajaa, mutta se ei estä uuden ammattikorkeakoulun LABin syntymistä vuoden vaihteessa
    29.10.2019 6:30
  2. Kouvolan kaupunginjohtaja: Xamk voisi tulevaisuudessa olla osa LUTia
    29.10.2019 6:30

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut