Perussuomalaisten riita t-paidasta johti loikkaukseen

Anttolainen ajautui riitoihin puoluetovereidensa kanssa arvosteltuaan Hollolan perussuomalaisten teettämää t-paitaa. Paitaan on piirretty Suomen rajojen sisäpuolelle ylösalaisin oleva siniristi, jonka katkaisee Lapin kohdalle sijoitettu leijonavaakuna.

Anttolainen piti paitaa sopimattomana ja kertoi mielipiteensä Facebookissa ja tiedotusvälineille lähettämässään lausunnossa. Hänen mielestään leijonavaakuna oli laitettu "törkeästi halventaen räsyiseen puolueelliseen paitaan". Jupakasta uutisoi syyskuun alussa MTV3.

Anttolaisen kannanotot nostettiin esille perussuomalaisten piiritasolla, jossa keskusteltiin sosiaalisessa mediassa käyttäytymisestä. Anttolaisen mielestä kokouksessa oli "lynkkaustyyli".

- Itselläni ole ollut tarkoitus loukata ketään vaan herättää keskustelua. Eroni syynä ovat perussuomalaisten epärehellisyys ja epädemokraattisuus, hän perustelee lähtöään.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä kutistuu Nastolassa viisihenkiseksi. Kristillisdemokraattien ryhmä on jatkossa nelihenkinen.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut