Tuoppien jäljillä | Vanhasta myllystä uuteen Myllyyn: Vuorikadun varrella sijainneen jauhatuslaitoksen naapurissa on järjestetty teinitansseja, johdettu urheiluseuroja ja syöty hyvin

Lahtelaisen Gastropub Myllyn vuokrasopimus kirjoitettiin viime keväänä samoihin aikoihin, kun korona alkoi jyllätä Suomessa. Markku Ojala, joka omistaa Myllyn keittiömestarikollegansa Arto Latun kanssa, suunnitteli ravintolan perustamista Vuorikatu 35:een jo vuonna 2012.

Tilaajana pääset lukemaan myös nämä jutut ja paljon muuta kiinnostavaa

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 4 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi