Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tuoppien jäljillä | Vanhasta myllystä uuteen Myllyyn: Vuorikadun varrella sijainneen jauhatuslaitoksen naapurissa on järjestetty teinitansseja, johdettu urheiluseuroja ja syöty hyvin

Lahtelaisen Gastropub Myllyn vuokrasopimus kirjoitettiin viime keväänä samoihin aikoihin, kun korona alkoi jyllätä Suomessa. Markku Ojala, joka omistaa Myllyn keittiömestarikollegansa Arto Latun kanssa, suunnitteli ravintolan perustamista Vuorikatu 35:een jo vuonna 2012.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi