Päihtynyt kuski nukkui autossa keskellä tietä Lahdessa – perjantaina jäi kiinni useita päihtyneitä autoilijoita

Millamari Uotila

Millamari Uotila

Poliisipartiot tavoittivat perjantaina Lahden liikenteestä useita päihtyneitä kuljettajia.

Mukkulassa perjantai-iltana autoillut hieman yli kaksikymppinen mieskuljettaja puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti osoittautui positiiviseksi. Kuljettaja oli myös ajokiellossa, ja hän oli jäänyt kiinni ilman ajo-oikeutta autoilusta kolmesti aiemmin vuoden aikana. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Valtatiellä 12 poliisipartio pysäytti puolestaan pakettiauton, jonka hieman yli 30-vuotias mieskuljettaja oli ajokiellossa. Hän puhalsi rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Partio kirjasi miehelle sakon rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Perjantaina poliisi sai myös tehtävän Holmassa keskelle tietä pysähtyneestä autosta. Kuljettajan paikalla nukkui päihtynyt parikymppinen mies, jonka epäillään ajaneen autoa. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat ja hänet vietiin poliisiasemalle.

Ratin takaa tavoitettu etsintäkuulutettu kieltäytyi pontevasti verikokeesta Lahdessa, lisäsyyte luvassa

Epäilty rattijuoppo kolautti toisen auton kylkeen ja kaasutti karkuun Hollolassa, sivulliset opastivat poliisin jäljille

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut