Peräkärry ja nosturi kaatuivat tielle Renkomäen liittymän kohdalla Lahdessa

Lukijan kuva onnettomuuspaikalta.

Anne Honkanen

Renkomäen liittymän kohdalla Lahden ohitustiellä tapahtui liikenneonnettomuus keskiviikkoiltana.

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän ruiskumestarin Tommi Katilan mukaan rekan vetämä peräkärry ja sillä ollut nosturi olivat kaatuneet tielle. Onnettomuudessa ei kuitenkaan sattunut henkilövahinkoja.

- Rekan perässä ollut peräkärry oli alkanut heittelehtiä, ja se kaatui lopulta tielle. Peräkärryssä ollut nosturi irtosi samalla lavetiltaan, Katila kertaa.

Rekka oli ollut matkalla moottoritietä Helsingin suuntaan.

Peräkärry ja nosturi siirrettiin tien sivuun odottamaan poiskuljettamista. Illalla kello 20 aikaan nosturia kuljetettiin pois.

Raivaustöiden alkuvaiheissa molemmat kaistat olivat eri kohdista suljettuina liikenteeltä, sillä peräkärry ja nosturi olivat pudonneet tielle eri kohtiin.

Päivitetty 11.9. klo 19.49: kauttaaltaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"
 3. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 4. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 5. Kimalaisten katukuolemille Lahdessa löytyi uusi selitys – "Lehmus on huijari"
 6. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä
 7. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”
 8. Omenoiden ruskean muumiotaudin ehkäiseminen vaatii nöyrää selkää ja kovaa kuorta: edessä on hautaamista ja puiden ravistelua
 9. Näppis: Miten hallitus tukee korona-aikana työmarkkinatukea saavia?
 10. Teerenpeli ja Ruskovilla vastasivat koronatuotteiden nopeaan kysyntäpiikkiin keväällä – käsidesiä yhä varastossa, maskeja edelleen 300 päivässä
 11. Ykköstähti on poissa, mutta miesten estekisasta tulee lahtelaisittain Kalevan kisojen herkkupala – "Kullasta lähden taistelemaan"
 12. Jos lapsi toivoo, Anna-Charlotta Rask,36, muuttaa kodin vaikka tietyömaaksi – hyvillä synttäreillä toteutuu kolme asiaa
 13. Pystyykö sarjajumbo horjuttamaan Reipasta? Katso ottelu suorana ESS.fi:ssä
 14. Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla
 15. Viiden mitalin saalis tyydyttäisi Ahkeraa Kalevan kisoista – "Erityisesti lämmittää nuorten ensikertalaisten osanotto"

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.