Näitkö sinä Lahden torilla omituisia, yksinäisiä naisten korkokenkiä? Tästä oli kyse

Lahtelainen M-Eazy Music Live kävi ripottelemassa Lahden torille korkokenkiä, joista osassa on lippu Kaija Koon pikkujoulukonserttiin Lahdessa. Erik Jääskeläinen

Saara Larkio

Lahden torilla keskiviikkona liikkunut saattoi hieraista silmiään, onko jollakulla kenties mennyt juhlinta pitkäksi oikein urakalla. Ympäri toria lojui nimittäin erilaisia naisten korkokenkiä.

Korkokenkiä on kaikkiaan 50, ja kymmenen onnekasta saa lipun joulukuiselle Kaija Koon, J.Karjalaisen ja Arttu Wiskarin keikalle. Erik Jääskeläinen

Kyseessä ei kuitenkaan ollut Tuhkimo-tyyppinen naisen katoaminen, vaan lahtelaisen M-Eazy Music Liven tempaus.

– Laitettiin 50 korkokenkää heti aamusta ympäri toria työpaikkamatkailijoiden ihmeteltäväksi. Kymmeneen kenkään on myös piilotettu lippu Kaija Koon pikkujoulukonserttiin, kertoi tuottaja Erik Jääskeläinen.

Korkokenkätempaus tehtiinyhteistyössä Lahden torin kanssa.

– Kysyttiin Lahden tori-isännältä lupaa tällaiseen tempaukseen ja hän oli ilomielin mukana. Siivoamme korkkarit sitten illalla torilta pois, joten roskaamisesta ei tarvitse olla huolissaan, Jääskeläinen sanoi.

Konsertti on 7. joulukuuta Lahti Hallissa. Pikkujoulut Areenalla -konsertissa esiintyy Kaija Koon lisäksi J. Karjalainen sekä Arttu Wiskari.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.