Toisen albuminsa julkaissut Ellinoora esiintyy Lahdessa, luvassa pinkit bileet

Ellinoora esiintyy perjantaina Lahdessa. Nana Simelius

Vaaleanpunainen vallankumous -nimisen albumin elokuussa julkaissut Ellinoora esiintyy Möysän Musaklubilla perjantaina 20.9.

Ellinoora on tunnettu lukuisista hiteistään, kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän, jossa mukana on Eetu.  Radio Voiman haastattelussa Ellinoora kertoo, minkälaista on tehdä biisejä muille artisteille ja mitä hän on oivaltanut omasta musiikintekemisestään työstäessään toista albumiaan.

Ellinooran uusi albumi Vaaleanpunainen vallankumous julkaistiin elokuun lopussa ja se nousi heti ensimmäisen viikon jälkeen Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Platinaa ennakkoon striimannut albumi on menestynyt myös Spotifyssa – julkaisupäivän jälkeen 10 kappaletta nousi Spotifyn Top 50 -listalle.

Soundin mukaan ”Vaaleanpunainen vallankumous vakiinnuttaa Ellinooran aseman suomalaisen popmusiikin huipulla, siis mikäli aikaisemmat julkaisut, keikat ja tv-esiintymiset eivät sitä ole jo tehneet. Albumi on täynnä niin hyvää valtavirtamusiikkia kuin Suomessa osataan vuonna 2019 tehdä.”

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.