Keskustalla nyt Lahdessa 33 ehdokasta kuntavaaleihin, mukana puolueensa paikallinen ääniharava

Lahtelainen ex-kansanedustaja Martti Talja (kesk.) asettuu ehdolle kevään kuntavaaleissa. Juha Peurala
Vili Uuskallio

Vili Uuskallio

Keskustan Lahden kunnallisjärjestö on asettanut lisää kuntavaaliehdokkaita. Listalle nimettiin 12 uutta ehdokasta, joiden joukossa on edellisissä kuntavaaleissa runsaat 1 100 ääntä kerännyt kaupunginvaltuutettu Martti Talja.

Keskusta on valinnut Lahdessa tähän mennessä 33 ehdokasta kevään kuntavaaleihin. Puolueen tavoitteena on koota vähintään 38 nimen ehdokaslista.

Nimetyt ehdokkaat ovat Santeri Ala-Röyskö, Bakhsh Mola, Matti Haapoja, Laura Hahl, Miina Harmaala, Timo Hennala, Jaana Hämäläinen, Marjo Jokinen, Markku Kamula, Markku Karjula, Simon Karu, Kari Känkänen, Meeri Koivunen, Hanna-Kaisa Kyyrönen, Vili Laitinen, Oona Löytänen, Tero Meriluoto, Mauno Nivala, Harri Niemi, Katri Pakkanen, Lasse Pakkanen, Timo Paukkala, Esa Rajala, Risto Riihioja, Jari Rissanen, Päivi Ruotonen, Arttu Suorsa, Martti Talja, Seeli Toivio, Piia Uotinen, Vesa-Matti Virtanen, Pertti Yrttiaho ja Mika Ågren.

Ehdokkaista myös Markku Karjula on nykyinen kaupunginvaltuutettu. Lasse Pakkanen ja Jari Rissanen ovat varavaltuutettuja.

Kuntavaalien ehdokashakemukset on jätettävä 9. maaliskuuta mennessä. Ennakkoäänestys järjestetään 7.–13. huhtikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 18. huhtikuuta.

Lahden Vihreät nimesi lisää ehdokkaita kuntavaaleihin

Sitoutumattomat kokoavat voimiaan Päijät-Hämeessä

Kokoomus nimesi 11 uutta kuntavaaliehdokasta Lahdessa, mukana kaksi nykyistä valtuutettua

Lahden istuvan valtuuston kärkipuolueiden termostaatti kääntyi kohti kaakkoa

Siirry vaalien tulospalveluun

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut