Metsänhaltijan uuden sisäänkäynnin kautta juhlimaan – Sibeliustalon kongressisiiven remontti valmistui Lahdessa

Tyyli on tuttua. Sisäänkäynnin on suunnitellut arkkitehti Hannu Tikka. Sibeliustalo

Heidi Malin

Lahden Sibeliustalon Metsänhaltijaksi nimettyyn kongressisiipeen pääsee nyt uuden sisäänkäynnin kautta.

Kongressisiiven uusi sisäänkäynti avautuu Sibeliustalon Vesijärven puolelle ja mahdollistaa näin tapahtumille sekä Metsähallin että kongressisiiven kokoustilojen käytön samanaikaisesti.

Siipirakennuksessa on yhteensä viisi erikokoista kokoushuonetta.

– Toinen sisäänkäynti sekä aulatila kasvattavat myyntipotentiaaliamme, KOKO Lahti oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki sanoo tiedotteessa.

Yhteensä siipirakennuksessa on 125 neliömetriä tilaa, joka sopii hyvin noin 100 henkilön juhla- tai cocktailtilaisuuksiin. Tilaa voivat vuokrata niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt.

Lahden Sibeliustalon pian valmistuvan pääsalin remontin kokonaisbudjetti saattaa alittua

Vaaleaa puuta ja valoa. Sibeliustalo

– Metsänhaltijasta on suora kulku kongressisiiven muihin kabinetteihin, joten tilaa voi kasvattaa tilaisuuksien tarpeen mukaan. Oma sisäänkäynti on oiva lisä myös silloin, kun tilaisuuden toivotaan jäävän yksityiseksi, Mäki sanoo.

Kongressisiiven uuden sisäänkäynnin suunnittelusta on vastannut Sibeliustalon aikoinaan suunnitellut arkkitehti Hannu Tikka. Kongressisiipeä kaunistaa myös lahtelaislähtöisen taiteilijan Ville Rädyn Sibeliustaloa kuvaava teos.

Matsänhaltijan muotokieli on tuttua muualta Sibeliustalosta. Sibeliustalo

Sibeliustalon pääsalin katsomo on valmis ja uutta lavaa tehdään parhaillaan – perusparannuksen jälkeisiä avajaisia kaavaillaan turvallisempiin aikoihin

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut