Lahtelainen Folks Hotels yhteistyöhön NHL-tähden vaatebrändin Billebeinon kanssa - "Tulee näkymään brändinä ympäri hotellia"

Vaatemerkki Billebeinon toinen perustaja on entinen NHL-pelaaja Ville Leino.

Heidi Nikunen

Lahtelainen Folks Hotels oy ja vaatebrändi Billebeino Clothing and Accessories oy ovat solmineet osakkuussopimuksen hotelliliiketoiminnasta.

Folks Hotelsin hotelliliiketoiminnan johtajan Aki Keskitalon mukaan Billebeino on mielenkiintoinen kumppani Folks Hotelsille brändäyksen ja lifestyle-elämäntavan näkökulmasta.

– Billebeinon tuotevalikoima hengittää samanlaista elämäntapaa, jota haluamme myös Folksin kautta vieraillemme välittää, Keskitalo sanoo.

Myös Billebeinossa ollaan yhteistyöstä innoissaan.

– Billebeino tulee näkymään brändinä ympäri hotellia muun muassa erilaisten sisustuselementtien muodossa. Kaikkia yhteistyön muotoja ei ole vielä päätetty, mutta ideoita on paljon, Billebeinon yrittäjä Ville Leino sanoo.

Folks Hotels avaa ensimmäisen lifestyle-hotellinsa Helsingin Vallilaan ensi kesänä. Tämän lisäksi Folks Hotels on sitoutunut Lahden Ranta-Kartanoon aikaisintaan vuonna 2022 valmistuvan Ranta-Kartano Urban Resortin hotelli- ja ravintolatoiminnan vetäjäksi. Ranta-Kartanon hotellihanke on tällä hetkellä kaavavaiheessa.

Folks Hotels on lahtelainen hotelleihin ja elämykselliseen asumiseen, kuten terveyteen, hyvinvointiin, energiseen elämäntyyliin ja kestävään kehitykseen erikoistunut yritys.

Billebeino puolestaan on entisen NHL-pelaajan Ville Leinon ja Juhani Putkosen perustama urheiluun, musiikkiin, taiteeseen ja kestävään kehitykseen keskittyvä vaatebrändi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 2. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 3. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – koronasovellus määrä julkaista kuun lopulla
 4. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 5. Tuore tutkimus: Moni nuori haluaisi itsenäistyä jo 18-vuotiaana, mutta aikataulu toteutuu harvoin – "Nuoria huolettavat etenkin rahaan liittyvät asiat"
 6. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 7. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 8. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 9. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 10. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 11. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 12. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 13. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 14. Yksi kuljetettiin sairaalaan liikenneonnettomuudesta
 15. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.