Lahtelaisartisti M julkaisi uuden musiikkivideon, joka vilisee kesäisiä ja talvisia maisemia Lahden seudulta, katso unenomainen video

Minja Koski esiintyi heinäkuussa Lahdessa UGH-festivaalilla. Ronja Koskinen

Ilkka Kuosmanen

Lahtelaisartisti M (Minja Koski) julkaisi torstaina uuden musiikkivideon. Vilisee-niminen kappale on irrotettu kevättalvella ilmestyneeltä Näytän missä asun -albumilta.

Unenomainen video on kuvattu pääosin Orimattilan Mallusjoella ja Lahdessa. Mukana on sekä kesäisiä että talvisia maisemia. Videon kuvaajana toimi lahtelaisvalokuvaaja Antti Sepponen. Kosken säveltämässä kappaleessa soittaa lahtelainen Lumos-kvartetti, jonka kanssa M heittää keikan 14. syyskuuta Helsingin Korjaamolla.

– On ollut aika pitkä tie, miten olen löytänyt oman itseni esiintyvänä taiteilijana. On ollut hienoa, että on pystynyt tekemään sitä, mistä on haaveillut, Koski luonnehti helmikuussa Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa.

M:n edellinen musiikkivideo Jos tulen takaisin tavoittelee lauantaina 24. elokuuta Oulun musiikkivideofestivaaleilla parhaan kotimaisen musiikkivideon palkintoa. Sen ohjauksesta ja kuvauksesta vastasi Sami Sänpäkkilä.

M:n seuraava keikka kotikaupunkiin Lahteen on buukattu Sibeliustalon Finlandia-klubille 13. joulukuuta.

Juttua korjattu 22.8.2019 klo 10. Vilisee-kappale ei ole Kosken kokonaan itse sanoittama, kuten jutussa aiemmin väitettiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.