Lisäpaikkoja järjestyi suosittuun illallinen taivasalla -tapahtumaan

Suosittuun Illallinen Suomen taivaan alla – Lahdessa -tapahtumaan on saatu lisäpaikkoja. Kuva on aiemmasta tapahtumasta. Sami Kuusivirta

Anne Honkanen

Suosittuun Illallinen Suomen taivaan alla – Lahdessa -tapahtumaan on lisätty paikkoja. Tapahtuman järjestäjä kertoo tiedotteessaan, että tapahtumaan on saatu 32 lisäpaikkaa eli yhteensä neljä pöytää.

Pöytäpaikat jaetaan arpomalla. Arvontaan voi osallistua tapahtuman järjestäjän Lahti Cityn Facebook-sivulla. Osallistumisaikaa on maanantaihin 2. syyskuuta kello 12 asti. Lisätietoja tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta ja arvonnasta Lahti Cityn Facebook-sivulta.

Järjestäjä kertoo, että tapahtuma yllätti heidät suosiollaan. Kun tapahtuman paikat tulivat jakoon alkuviikosta, ne täyttyivät parissa minuutissa.

Illallinen taivasalla -tapahtuma järjestetään perjantaina 6. syyskuuta kello 18–21 Väinö Hovilan puistotiellä, kirkkopuistossa. Paikalle katetaan noin 200 metriä pitkä pöytärivistö. Puistotie sijaitsee Kirkkokadun ja Päijänteenkadun välissä, samansuuntaisesti niiden kanssa, Lahden Ristinkirkon ja Yhteiskoulun alapuolella sijaitsevalla puistoalueella.

Järjestäjät vastaavat pöytien, penkkien ja pöytäliinojen toimittamisesta ja osallistujat tuovat omat ruoat, juomat, somisteet ja mielellään myös led-valoja. Tapahtuma on ilmainen.

Lisäksi kirkkopuistossa illallisvieraita ja muuta yleisöä viihdyttää Kultaisen harmonikan mestari Jarno Kuusisto. Myös Malskin rakennuksen vaiheita pääsee seuraamaan kuvaesityksenä Päijänteenkadun läheisyydessä.

Tapahtuma on osa Lahti Fringe Festivalia.

Ennen illallistapahtumaa puistotiellä järjestetään haravointitalkoot torstaina 5. syyskuuta kello 18–20.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 2. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 3. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – koronasovellus määrä julkaista kuun lopulla
 4. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 5. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 6. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 7. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 8. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 9. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 10. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 11. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 12. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 13. Yksi kuljetettiin sairaalaan liikenneonnettomuudesta
 14. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 15. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.