Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella kaudella mukana kaksi lahtelaista osallistujaa

Heidi Nikunen

Ensi tiistaina alkavalla kuudennella Ensitreffit alttarilla -kaudella mukana puolisonhankinnassa ovat myös lahtelaiset englanninopettaja Olli, 32, ja insinööri Katja, 28.

Rauhallinen ja älykäs Katja viettää vapaa-aikaansa kavereidensa kanssa, mutta viihtyy myös yksin. Hän pitää lukemisesta ja matkustelusta. Katja on opiskellut ulkomailla ja suorittanut maisterintutkintonsa Englannissa.

Katjalle tärkeitä asioita ovat luonto, vihreät arvot, tieto ja tiede. Hän toivoo kumppanilta arvojensa ja kiinnostuksen kohteidensa jakamista ja hyviä keskusteluja.

Katja kertoo olevansa kumppanina kärsivällinen. Hän kuitenkin pelkää, että toinen osapuoli olettaa sen olevan kylmyyttä ja välinpitämättömyyttä. Todellisuudessa Katja on lämmin ihminen, joka puolustaa heikompiaan.

Toiveissa sitoutuminen yhteiseen tiimiin

w320left

Toinen lahtelaisosallistuja, Olli, on luonteeltaan herkkä ja utelias. Hän haluaa oppia uusia asioita ja on kiinnostunut erilaisista peleistä. Hän käy myös ahkerasti pubivisoissa kavereidensa kanssa. Ollin vapaa-aika meneekin pitkälti kavereiden kanssa. Lisäksi hän soittaa pianoa, lukee kirjoja ja hengailee Nuunuu-kissansa kanssa kotona.

Elämä ilman parisuhdetta on opettanut Ollille, että parisuhde on se mitä hän elämäänsä eniten kaipaa. Hän haluaa olla luotettava, huomioonottava ja hyväksyvä kumppani. Vahvuudekseen ja heikkoudekseen hän kertoo kiltteyden ja sen että hän ottaa mielellään toisen ihmisen tarpeet huomioon.

Olli toivoo parisuhteelta sitoutumista yhteiseen tiimiin ja avointa keskusteluyhteyttä.

Ohjelma alkaa AVA-kanavalla tiistaina 3.9. kello 21. Asiantuntijoina toimivat Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Liiketilaansa laajentavassa Järvisen pyörä ja urheilu -liikkeessä sähköpyörien kysyntä räjähti koronapandemian aikana kasvuun – "Myynti on lisääntynyt merkittävästi"
 2. Lakkiaisten ja lukukauden päättäjäisten juhlinta sujui Lahdessa maltillisesti – "Ehkä rajoitukset jonkin verran rauhoittavat"
 3. SpaceX:n raketti laukaistiin onnistuneesti avaruuteen – historian ensimmäinen yksityisen yrityksen toteuttama miehitetty avaruuslento
 4. Pääkirjoitus: Nykyinen väylä on Itärataa parempi
 5. Markus Pirttijoen Esalainen: Tervetuloa matkailemaan, kansliapäällikkö Varhila!
 6. Ilpo Kaikkonen julkaisi kahden vuoden tauon jälkeen uuden biisin, Tuhat tarinaa kertoo Nastolan Aurinkolinnasta
 7. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 8. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 9. Nastolan tarunhohtoinen Ruuhijärvi-laiva ylitti maakannaksen mutta ajoi kiville sääntö-Suomen pykäläviidakossa
 10. Poliisi kerää kaikkien kiinteistöjen valvontakameratiedot yhteen paikkaan – kamerakartasto nopeuttaa rikoksen tutkintaa
 11. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 12. Kivimaan koulussa Lahdessa Suvivirsi raikaa tänä vuonna videolla – katso koulun kevätjuhlakooste
 13. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 14. Koko viime kauden huilannut hiihtosuunnistaja Siiri Saalo häkeltyi Lahden lyseon urheilulukiolta saamastaan tunnustuksesta
 15. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.