Marina Erhola nimetty valtakunnalliseen sote-uudistuksen seurantaryhmään

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola on nimetty valtakunnalliseen sote-uudistuksen seurantaryhmään. Sami Lettojärvi

Anne Honkanen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola on nimetty valtakunnalliseen sote-uudistuksen seurantaryhmään. Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) nimeämän ryhmän puheenjohtajana toimii STM:n ylijohtaja Kirsi Varhila.

Seurantaryhmän tehtävänä on hyvinvointiyhtymän tiedotteen mukaan seurata ja tukea sote-uudistuksen ja Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman valmistelua, toimeenpanoa ja tavoitteiden toteutumista. Seurantaryhmä voi myös antaa näkemyksiään johtoryhmälle valmistelun ja toimeenpanon tueksi sekä uudistuksen tavoitteiden toteutumiseksi.

Laaja-alaisessa työryhmässä on edustajia sosiaali- ja terveysministeriöstä, valtiovarainministeriöstä, muista sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, yliopistoista ja järjestöistä.

Erhola on toiminut sote-uudistuksen valmistelun asiantuntijana vuodesta 2008 lähtien. Hän toteaa, että työryhmä tarjoaa koko maakunnan kannalta erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa ja viedä viestiä Päijät-Hämeestä valtakunnan tasolle.

Työryhmän toimikausi jatkuu vuoden 2023 toukokuun loppuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut