Tulipalon alta evakuoiduille kerrostalon asukkaille tarjolla tukea ja apua - Lahden Talot käsittelee asuntohakemukset kiireellisinä

Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai läpi yön kestäneen sammutusurakan päätökseen tiistaina aamupäivällä. Ruska Paronen

Kari Anttinen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on avannut päivystävän puhelinnumeron Lahden Liipolassa Luhtikatu 3:n tulipalossa vaurioituneen talon asukkaille. Puhelinnumerosta 044 482 3175 saa apua ja neuvoja käytännön asioiden kuten tilapäisen asumisen järjestämiseen.

Numerosta ohjataan tarvittaessa eteenpäin, jos asukas haluaa keskusteluapua tai tarvitsee muuta tukea tapahtuneen käsittelyyn. Numeroon voivat ottaa yhteyttä myös asukkaiden lähiomaiset.

Hyvinvointiyhtymän sosiaalityön edustaja on tavattavissa palopaikalla tiistaina päivällä. Paikalla on myös SPR:n päivystäjiä.

Hyvinvointiyhtymä kehottaa niitä asukkaita, joilla on kotivakuutus, ottamaan yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja tiedustelemaan sitä kautta korvaavan majoituksen järjestämistä.

Lahden kaupungin vuokrataloyhtiö Lahden Talot on lupautunut käsittelemään kiireellisinä Luhtikatu 3:n asukkaiden asuntohakemukset. Asuntoa voi hakea Lahden Talojen kotisivujen sähköisen asuntohaun kautta. Hakemukseen tulee laittaa vapaaseen tekstikenttään tieto, että hakija on Luhtikatu 3:n asukas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.