Heikot ajotaidot paljastivat rattijuoppoja Lahdessa: yksi törmäsi pysäköityyn autoon, toinen ei osannut U-käännöstä

Nina Räty

Henkilöauto törmäsi pysäköityyn autoon talon pihalla Lahden Ahtialassa sunnuntaina heti puolenyön jälkeen. Paikalle hälytetty poliisipartio puhallutti parikymppisen miehen. Tulos tarkkuusalkometrissä oli 0,99 promillea. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisipartio kiinnitti Lahdessa lauantai-iltana huomiota henkilöautoon, jonka kuljettaja yritti monta kertaa tehdä U-käännöksen, ennen kuin lopulta onnistui. Poliisi pysäytti auton ja puhallutti viisikymppisen mieskuljettajan. Mies puhalsi alkometriin 0,3 promillea, joka on alle rangaistavuuden, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi pysäytti Metsäpellossa autoilleen 25-vuotiaan miehen varhain sunnuntaiaamuna. Hän puhalsi yhden promillen lukeman ja huumepikatesti oli positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Rattijuoppo kaahasi poliisiauton ohi Nelostiellä Heinolassa ja päätyi rampille poikittain

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut