Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Mäkihypyn ja yhdistetyn kisat tuovat muutoksia Lahden liikenteeseen ja laduille

Mä­ki­hy­pyn ja yh­dis­te­tyn kil­pai­lut ai­heut­ta­vat muu­tok­sia hiih­to­la­tu­jen käyt­töön Sal­paus­se­läl­lä Lahdessa. Viikonloppuna 6.–7. helmikuuta järjestetään mäkihypyn ja yhdistetyn haastajakiertueen osakilpailu Continental Cup ja 9.–12. helmikuuta nuorten yhdistetyn ja mäkihypyn maailmanmestaruuskilpailut.

Kisat järjestetään koronapandemian vuoksi ilman yleisöä, ja kilpailuorganisaatio ja viranomaiset toivovat, että latujen varsille ei tulla katsomaan kilpailuja.

Urheilukeskuksen alue on varattu kisajärjestelyihin 13.2. kello 14 asti. Koko kisa-alue stadionin ja kisalatujen osalta on suljettu ulkopuolisilta perjantaista 5.2. alkaen.

Laduilla liikkuu kisavalmistelujen aikana moottorikelkkoja, mönkijöitä ja latukoneita, joten varovaisuutta on syytä noudattaa. Kisa-alue osoitetaan laduille laitettavilla verkkoaidoilla ja opasteilla.

Kisojen aikanakin hiihtämään pääsee Tapanilan kuntoladuille Tapanilan Mäkirinteenkadun parkkipaikalta sekä Sykekadulta. Sivakoida voi myös vanhan raviradan parkkipaikalta ensilumenladun kautta Tapanilan suuntaan ja Urheilukeskuksesta Tapanilan suuntaan.

Kisojen aikana Urheilukeskuksen alueella Suurhalli ja Salpausselkähalli sekä Suurhallin parkkipaikka ovat käytettävissä normaalisti.