Kokoomus nimesi 11 uutta kuntavaaliehdokasta Lahdessa, mukana kaksi nykyistä valtuutettua

Kokoomus on asettanut lisää kuntavaaliehdokkaita Lahdessa. Puolueen kunnallisjärjestön hallitus päätti torstaina täydentää ehdokaslistaa 11 henkilöllä.

Nyt nimetyt ehdokkaat ovat Minna Anttonen, Sirpa Hassinen, Krista Heinonen, Mika Heinonen, Petteri Hirvonen, Gideon Kipchirchir Lagat, Marko Lindqvist, Francis McCarron, Salla Mäkelä, Toni Peiju ja Toni Putula. Heistä McCarron ja Putula ovat nykyisiä kaupunginvaltuutettuja.

Kokoomus on valinnut Lahdessa nyt 68 kuntavaaliehdokasta. Puolue aikoo asettaa täyden 88 ehdokkaan listan.

Kuntavaalien ehdokashakemukset on jätettävä 9. maaliskuuta mennessä. Ennakkoäänestys järjestetään 7.–13. huhtikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18. huhtikuuta.

Populistien ehdokaslistat paisuvat Lahdessa: perussuomalaiset haastaa tosissaan kokoomuksen, Pro Lahti horjuttaa puolueiden asemia

ESS:n kannatuskysely kertoo liikehdinnästä puoluekentän oikealla laidalla – perussuomalaiset nousussa, kokoomus luisussa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut