Erikoinen pop up -kirjakauppa avautuu Padasjoella

Padasjoella avautuu erikoinen pop up -kirjakauppa, joka myy ainoastaan omakustanteita. Kirjakaupassa myytävät teokset on kustantanut Books on Demand.

– Asiakkailla on kerrankin mahdollisuus hypistellä ja hankkia kirjoja, joita ei löydy johtavien suomalaisten kirjakauppojen hyllyiltä, pop upia järjestävä Elina Syrjänen toteaa tiedotteessa.

Myynnissä on Syrjäsen omien omakustanteiden lisäksi muiden kirjallisesti ansioituneiden tekijöiden tai palkittuja tai hyviä kritiikkejä saaneiden tekijöiden omakustanteita.

–  Vastoin yhä vallitsevaa negatiivista käsitystä omakustanteissa on paljon laadukkaitakin teoksia, joita kelpaa esitellä ja myydä, Syrjänen.

Elina Syrjänen on kirjoittanut viikinkiaikaiseen Hämeeseen sijoittuvaa Kadonneen valtakunnan aikakirjat -seikkailuromaanisarjaa kirjailijanimellä E. E. Leivo.

Pop up -kauppa on avoinna Padasjoella yhden viikonlopun ajan elokuussa, 2.–4. elokuuta. Vain viikonlopun ajan palveleva omakustannepop-up lienee ensimmäinen ja ainoa laatuaan Suomessa. Se toimii Taidekeskus Ars Auttoisissa.

Kirjakaupan perustavat kirjallisuusseura Puustellin tarinat yhteistyössä Books on Demandin ja Padasjoella sijaitsevan Taidekeskus Ars Auttoisten kanssa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut