Erikoinen pop up -kirjakauppa avautuu Padasjoella

Elina Syrjänen avaa elokuussa harvinaislaatuisen kirjakaupan Padasjoella. Ilkka Kuosmanen

Anne Honkanen

Padasjoella avautuu erikoinen pop up -kirjakauppa, joka myy ainoastaan omakustanteita. Kirjakaupassa myytävät teokset on kustantanut Books on Demand.

– Asiakkailla on kerrankin mahdollisuus hypistellä ja hankkia kirjoja, joita ei löydy johtavien suomalaisten kirjakauppojen hyllyiltä, pop upia järjestävä Elina Syrjänen toteaa tiedotteessa.

Myynnissä on Syrjäsen omien omakustanteiden lisäksi muiden kirjallisesti ansioituneiden tekijöiden tai palkittuja tai hyviä kritiikkejä saaneiden tekijöiden omakustanteita.

–  Vastoin yhä vallitsevaa negatiivista käsitystä omakustanteissa on paljon laadukkaitakin teoksia, joita kelpaa esitellä ja myydä, Syrjänen.

Elina Syrjänen on kirjoittanut viikinkiaikaiseen Hämeeseen sijoittuvaa Kadonneen valtakunnan aikakirjat -seikkailuromaanisarjaa kirjailijanimellä E. E. Leivo.

Pop up -kauppa on avoinna Padasjoella yhden viikonlopun ajan elokuussa, 2.–4. elokuuta. Vain viikonlopun ajan palveleva omakustannepop-up lienee ensimmäinen ja ainoa laatuaan Suomessa. Se toimii Taidekeskus Ars Auttoisissa.

Kirjakaupan perustavat kirjallisuusseura Puustellin tarinat yhteistyössä Books on Demandin ja Padasjoella sijaitsevan Taidekeskus Ars Auttoisten kanssa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Omakustanteet ovat entistä suositumpia - "He haluavat, että heistä jää jotain pysyvää" 18.12.2016 10:30
  2. Moni kirjasta haaveillut alkaa omaksi kustantajakseen 18.12.2016 9:30

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut