Hollolalainen ravintolajohtaja Jenni Pirhonen kilpailee Diili-ohjelmassa – tavoittelee voittoa "sata lasissa"

Hollolalainen Jenni Pirhonen lähtee kilpailemaan Diili-ohjelmaan. Hän on yksi neljästätoista bisnesosaajasta, jotka tavoittelevat voittoa eli kehitysjohtajan paikkaa Suomen suosituimman radiojuontajan, yrittäjä Jaajo Linnonmaan start up -imperiumissa.

Ohjelma sisältää jännittäviä kilpailuja sekä kekseliäisyyttä ja henkilökemioita testaavia tehtäviä.

Moottoritie käy pian entistä tutummaksi Diili-Ollille – "Vaimo pitää Lahdessa asumisesta"

General manager Jenni Pirhonen johtaa 18:aa ravintolaa Helsinki–Vantaan lentoasemalla. Määrätietoisen naisen ura on jatkunut katkeamatta siitä asti, kun hän meni lukiolaisena töihin McDonald'siin.

Pirhonen kuvaa olevansa aina valmis heittäytymään uusien kokemusten ja haasteiden pariin ja lähtee tavoittelemaan Diili-kilpailun voittoa "sata lasissa".

Määrätietoista elämänasennetta kuvaa esimerkiksi se, että hän juoksi 52 kilometrin ultrajuoksukilpailun vain yhden vuoden harjoittelu takanaan, kerrotaan ohjelman tiedotteessa.

– Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja, Linnonmaa sanoo.

Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 22. helmikuuta kello 21.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut