Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahdessa varastetut sateenkaariliput korvataan uusilla - maksajina poliittiset paikallisosastot

Lahdessa Pride-viikonloppuna toukokuussa varastetut Setan sateenkaariliput saadaan korvattua uusilla.

Perjantaista sunnuntaihin Paasikivenaukiolla liehuneista neljästä sateenkaarilipusta varastettiin tapahtumaviikonlopun aikana kolme. Varkaudesta tehtiin rikosilmoitus.

Lahden Seta kertoi maanantaina, että uusille satojen eurojen arvoisille lipuille on löytynyt maksaja. Lahtelaiset poliittisten puolueiden paikallisosastot ovat yhdessä ilmoittaneet haluavansa korvata varastetut liput.

Tukensa lippuhankinnalle antavat Lahti Vasemmalle, Lahden Vihreät, Kokoomuksen Lahden kunnallisjärjestö, Lahden Sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö ja Keskustan Lahden kunnallisjärjestö. Myös Lahden vasemmistonuoret ovat mukana, kertoo Seta tiedotteessaan.

- Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt saavat näkyä kaupungissamme, emmekä hyväksy syrjintää ja piittaamattomuutta vähemmistöjen asemaa kohtaan, jota lippujen varastaminen osoittaa. Lahti kuuluu aidosti kaikille, perustelevat maksajat mukanaoloaan.