Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hämeenmaa tukee taas lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa jälleen tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Päijät- ja Kanta-Hämeessä. Maanantaina alkanut haku jatkuu helmikuun loppuun.

Tukisumma on 60 000 euroa. Sitä voivat hakea rekisteröidyt harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat, avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt sekä liikuntaseurat liigaseuroja lukuun ottamatta.

Haku Kannustajat-ohjelmaan järjestetään kerran vuodessa. Tuen jakautumisesta mukaan hyväksytyille äänestävät Hämeenmaan asiakasomistajat. Sponsoritukea on luvassa vähintään 300 ja enintään 3 000 euroa.

Viime vuonna suurimman 3 000 euron tuen saivat Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Lahden ja Hämeenlinnan yhdistykset, Hämeenlinnan Lasten Liikunnan Tuki, JuniorPelicans Lahti ja lahtelainen Super-teatteri.

MLL:n Lahden yhdistyksen toiminnanjohtaja Marjukka Salomaa kertoo Kannustajat-tuen vaikuttaneen osaltaan siihen, että yhdistys ylipäätään pystyi järjestämään koronakesän leirinsä.

– Muun muassa se [Kannustajat-tuki] mahdollisti leirien järjestämisen poikkeuksellisesti täysin maksuttomina, hän kertoo Hämeenmaan tiedotteessa.