Lahden eläinlääkäriasema laajentaa ja palkkaa lisää erikoisosaajia

Lahden eläinlääkäriasemalla työskentelevä eläinlääkäri Laura Asplund-Rusi on perehtynyt muun muassa pieneläinten kirurgiaan. Mirja Hussain

ESS

Evidensian Lahden eläinlääkäriasema muuttaa kesällä uusiin, väljempiin tiloihin. Sen aukioloajat laajenevat ja klinikasta tulee päiväsairaalatasoinen eläinlääkäriasema. Laajentaminen edellyttää myös lisähenkilökunnan palkkaamista, kertoo yritys.

Launeella toimivan eläinlääkäriaseman aukioloajat laajenevat kaikille viikonpäiville. Perusterveydenhoidon lisäksi Lahden eläinlääkäriasemalle tulee huippuosaamisyksikkö vahvistamaan hoidattavien eläinten jatkotutkimusmahdollisuuksia.

Yrityksen mukaan henkilökuntaa eläinlääkäriasemalla on tällä hetkellä vähän yli 30. Tarkoitus on vahvistaa osaamista muun muassa ortopediassa ja pehmytosakirurgiassa. Rekrytointilistalla on myös hammaseläinlääkäri.

Klinikalla työskentelee jo kardiologi, silmätarkastuseläinlääkäri ja keuhkosairauksien asiantuntija. Sieltä löytyy myös sisätautien ja pehmytosakirurgian erikoisosaamista sekä palveluja ortopedisille ja syöpäpotilaille.

Laajennuksen myötä Lahden eläinlääkäriasema alkaa tarjota tietokonekerroskuvausta. Toistaiseksi lähimmät päijäthämäläisille potilaille CT-kuvauksia tarjoavat klinikat ovat Evidensian päivystävissä eläinsairaaloissa Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Vantaalla.

Evidensia Eläinlääkäripalveluihin kuuluu 36 klinikkaa ja kuusi ympärivuorokauden päivystävää eläinsairaalaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut