Lahdessa päihtynyt kuski pölähti penkkaan varastetulla autolla, lähti juosten poliisia karkuun

Päihtynyt kuljettaja ajoi ulos tieltä Lahden Metsäkankaalla tiistaina iltapäivällä. Kuljettajan auto oli ilmoitettu anastetuksi.

Poliisipartio huomasi asian, kun auto ajoi sitä vastaan. Partion kääntyessä auton perään se oli ehtinyt ajautua mutkassa ulos tieltä. Auto juuttui lumihankeen, ja kuljettajaksi epäilty kolmikymppinen mies lähti juosten karkuun. Konstaapeli sai miehen kiinni.

Kuljettajan huumepikatesti osoittautui positiiviseksi.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, ja anastettuun autoon oli kiinnitetty eteen ja taakse eri rekisterikilvet. Molemmat rekisterikilvet olivat anastettuja.

Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki neljä otettiin kiinni epäiltyinä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.

Kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudesta.

Matkustajana ollutta nelikymppistä miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, koska hänen hallustaan löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausaineita.

Päijät-Hämeen teillä poikkeuksellisen paljon päihtyneitä kuskeja - Asikkalassa auto törmäsi linja-autoon

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut