Poliisi tavoitti useita huumekuskeja liikenteestä

ESS

Hämeen poliisi tavoitti maanantaina iltapäivällä useita huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta epäiltyjä autoilijoita. Kaksi tapauksista sattui Lahdessa, yksi Orimattilassa.

Etelä-Lahdessa pysäytetyn 40-vuotiaan ajo-oikeudettoman miehen epäillään liittyvän myös aiemmin päivällä tehtyyn polttoainevarkauteen. Hän puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä näpistyksestä.

Toinen huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillut jäi kiinni Lahden Kärpäsen kaupunginosassa. Poliisipartio pysäytti ajokiellossa olleen 30-vuotiaan miehen, joka antoi niin ikään positiivisen näytteen huumepikatestistä. Lisäksi poliisi epäilee miehen ajamaa henkilöautoa anastetuksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Poliisi pysäytti vuorokauden kolmannen huumekuskin Nelostiellä Orimattilassa. Ylinopeutta ajanut nainen oli ajokiellossa. Myös hän puhalsi alkometriin nollalukemat, mutta antoi positiivisen huumepikatestituloksen.

Poliisi käytti naisen verikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut