Lahden vanhassa Taideinstituutissa avoimet ovet – tarjolla runojoogaa, paperinvalmistusta ja taiteilijoiden työhön tutustumista

Entisen Lahden Taideinstituutin tila Sammonkadulla on nykyisin taiteilijoiden ja luovan alan osaajien yhteisö, joka tarjoaa paljon erilaista toimintaa. Lauantaina 4. toukokuuta yhteisö avaa ovensa ja yleisö pääsee tutustumaan lahtelaisten taiteilijoiden arkeen.

Tapahtuman aikana yleisö voi rentoutua runojoogassa tai kokeilla maksutta paperinvalmistusta. Mari Rajaniemi Photography -studion avajaisissa on ohjelmaa myös lapsille.

Talossa on mahdollisuus nähdä korumuotoilija ja kuvataiteilija työssään sekä silkkipaino- ja monotypiatyöskentelyä. Painovoima Bitesin uusi kesätoimija avaa taloon päiväksi pop up -vohvelikahvilan.

Kuvataiteilija, taideterapeutti Taina de Carvalho ohjaa työpajoja Elämän reseptikirja -hankkeen teemoista yli 7-vuotiaille lapsille ja vanhemmille.

Tapahtuman järjestää Painovoima ry.

Luovan Sammonkadun avoimet ovet lauantaina 4.5. kello 12–15. Sammonkatu 8, kulku Kauppakadun puoleisesta ovesta.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut