Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi Maria Mäkynen

Maria Mäkysestä (sd.) tulee sivistyslautakunnan puheenjohtaja. Erno Laisi

Millamari Uotila

Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtaja vaihtuu. Kunnallisvaalien jälkeen tehdyn sisäisen sopimuksen mukaisesti valtuutetut Maria Mäkynen ja Anneli Viinikka vaihtavat tehtäviä, tiedottaa Lahden Demarit. Mäkysestä tulee sivistyslautakunnan puheenjohtaja, ja Viinikka siirtyy lautakunnan jäseneksi, kaupunginhallituksen varajäseneksi sekä Wellamo-opiston johtokunnan puheenjohtajaksi.

Valinnat päätetään virallisesti kaupunginvaltuuston kokouksessa 6. toukokuuta, ja vaihto astuu voimaan 1. kesäkuuta alkaen.

– Minulla lautakuntatyö jatkuu, ja voin jatkaa vaikuttamista jäsenen roolissa. Puheenjohtajan vaihto tapahtuu kunnallisvaalien jälkeen paikkajaon yhteydessä tehdystä yhteisestä sopimuksesta Maria Mäkysen kanssa. Minulle on tullut henkilökohtaisessa elämässä paljon uusia itseäni miellyttäviä haasteita, ja toivon saavani aikaa toteuttaa niitä enemmän, sanoo Viinikka tiedotteessa.

Mäkysen mukaan tulevan kahden vuoden aikana tärkeimpiä kysymyksiä ovat erityisesti varhaiskasvatuksen palveluiden saatavuus ja laatu ja lasten tasa-arvon edistäminen.

– Toivon, että omalla työlläni onnistun edistämään hyvää yhteistyötä ja pureutumaan Lahden ongelmien juurisyihin, sanoo Mäkynen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.