Päijät-Hämeen teillä poikkeuksellisen paljon päihtyneitä kuskeja - Asikkalassa auto törmäsi linja-autoon

ESS

Päijät-Hämeessä jäi kiinni torstaina ja perjantain vastaisena yönä poikkeuksellisen paljon päihtyneitä autoilijoita, kertoo Hämeen poliisi. Päihtymys yhdistettynä huonoon ajokeliin poiki ulosajoja ja kolareita.

Asikkalan Vääksyssä parikymppinen mieskuljettaja törmäsi autollaan linja-autoon torstai-iltana. Mies oli ajanut Aniantietä kohti Rantakulmantietä, jonka risteyksessä hän menetti auton hallinnan ja ajautui risteysalueelle linja-auton eteen. Henkilöautolla oli paikassa väistämisvelvollisuus.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Orimattilassa puolestaan kuusikymppinen mies suistui pakettiautolla Pukkilantieltä, ja Lahdessa kuusikymppisen naisen auto ajautui lumipenkkaan Heinlammintien ja Holman Kymijärventien välisellä rampilla. Kuljettajia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Huumaavan aineen alaisena autoilleita jäi kiinni Orimattilan keskustassa torstaina ja Lahden Venetsiassa perjantaina.

Varhain perjantain puolella poliisipartio sai vielä tiedon auton ulosajosta Kärpäsenkadulla. Auto oli päässyt jatkamaan matkaansa, mutta partio tavoitti sen Hämeenlinnantiellä. Parikymppinen mieskuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Poliisiasemalla mies äityi vastustamaan poliisia fyysisesti.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Lahden seudulla useita kolareita ja ulosajoja aamun aikana, tiet erittäin liukkaat

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut