Lentokoneessa räjähtäviä ja saunassa sulavia silikonirintoja - Tiina Jylhä kertoo kauneusleikkauksiin liittyvistä uskomuksista

Kauneusleikkauksiin liittyy mitä ihmeellisimpiä uskomuksia, kuten luulo, että silikoni-implantit voivat räjähtää lentokoneessa, jäätyä pakkasessa tai sulaa saunassa. Botox-ruiskeen pelätään halvaannuttavan koko naaman.

- Tällaiset luulot eivät pidä paikkaansa. Uskomukset johtuvat tiedon puutteesta, Jylhä sanoo.

Jylhä kertoi tänään Radio Voiman Saaran Baari -ohjelmassa myös omasta kauneusleikkauksestaan. Jylhä kertoo menneensä elämänsä ensimmäiseen kasvojenkohotukseen viime vuoden lopulla "yleisön pyynnöstä".

- Niin moni luuli, että olen leikellyt itseni pilalle, vaikka kasvoni oli pilannut ikä. Koin, että minun piti tehdä asialle jotain yleisön pyynnöstä, Jylhä sanoo.

Jylhä oli hereillä koko operaation ajan ja keskusteli samalla lääkärin kanssa.

- Seuraavaksi sitten koko kasvojen face liftiin, kun sen aika koittaa.

Kauneusleikkausten määrä on kasvanut, ja miehet korjauttavat ihan samoja paikkoja kuin naiset: rintoja ja kasvoja. Myös rasvaimua ostetaan paljon.

Kuuntele Jylhän haastattelu Radio Voimassa tästä ja tästä

Baarissa olivat äänessä myös kauneusleikkauksia vastustava Kristiina Halkola ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hannu Kuokkanen, joiden kommentit voit kuunnella Voiman podcasteista

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut