Lahtelaisliike menestyi vuoden kenkäkauppa -kisassa

Kaisa Eerola

Lahtelainen Mononen on valittu Suomen kymmenen parhaan kenkäkaupan joukkoon. Valinnan suorittivat Suomen Kenkäviikot ry:n jäsenyritykset, jotka ovat kenkäalalla toimivia keskeisiä maahantuojia ja valmistajia Suomessa.

- Kyllä tämä hienolta tuntuu ja antaa puhtia eteenpäin. Kun tieto tunnustuksesta tuli, sanoin henkilökunnalle, että nyt on syytä olla ylpeitä, kertoo kauppias Tea Aaltonen Monoselta.

Aaltosen mieltä lämmitti erityisesti se, että valinnan tekivät kenkäalan ihmiset. Suomen kaikki kenkäliikkeet arvioitiin osaamisen, palvelualttiuden, miljöön, esillepanojen ja taloudellisen menestyksen perusteella. Aaltonen arveli Monosen pärjänneen joka sektorilla.

- Meillä on tosi laaja valikoima miehille, naisille ja lapsille. Yritämme aina etsiä parhaita mahdollisia kenkiä ja myös uniikkimalleja. Se on mahdollista, kun ei kuuluta ketjuun. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit ja asiantuntevat myyjät.

Yhdeksi menestyskriteeriksi Aaltonen nostaa myös perinteikkyyden.

- Olemme toimineet vuodesta 1921, ja minä olen neljännen polven kenkäkauppias.

Suomen parhaaksi kenkäkaupaksi 2014 valittiin Honkalan Kenkä, joka toimii Haapavedellä ja Ylivieskassa. Tunnustus annettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut