Lomakausi supistaa joitakin hyvinvointiyhtymän palveluja Päijät-Hämeessä

Hyvinvointiyhtymän neuvolapalveluissa hoidetaan keskikesällä alle 1-vuotiaat lapset ja raskaana olevat. Juha Peurala

Suurin osa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän palveluista on saatavilla normaalisti läpi kesän. Joidenkin palvelujen aukioloaikoja kuitenkin supistetaan kesä-heinäkuussa ja palvelut voivat myös siirtyä toiseen paikkaan.

Lahden kaikki lähiklinikat sekä Asikkalan, Iitin, Nastolan, Orimattilan ja Padasjoen terveysasemien vastaanotot palvelevat koko kesän. Hollolassa Vesikansan ja Järvelän terveysasemien palvelut keskitetään heinäkuuksi Salpakankaalle.

Hartolan terveysaseman vastaanotto palvelee supistetusti viisi viikkoa juhannuksesta alkaen. Myrskylän ja Pukkilan terveysasemien palveluja suipistetaan niin ikään juhannuksesta alkaen, kuudeksi viikoksi.

Lahden sosiaalikeskus palvelee työikäisiä ja lapsiperheitä normaalista koko kesän. Hartolan, Nastolan, Iitin, Orimattilan, Pukkilan, Myrskylän, Hollolan, Kärkölän, Padasjoen ja Asikkalan sosiaalitoimistot ottavat heinäkuussa asiakkaita vastaan ajanvarauksella.

Hyvinvointiyhtymän äitiys- ja lastenneuvola palvelee supistetusti juhannuksesta elokuun 18. päivään saakka. Neuvolapalveluissa hoidetaan kesäaikana alle 1-vuotiaat lapset ja raskaana olevat.

Tarkemmat tiedot lomakauden vaikutuksesta lomakauden palveluihin löytyvät hyvinvointiyhtymän verkkosivuilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.