Valtteri Bottas Duathlon lahjoittaa 15 000 euroa nuorisotyöhön – Nastolalle oma nuorisoauto

Valtteri Bottas Duathlon järjestettiin viime vuonna toista kertaa. Duathloniin kuuluu sekä juoksua että pyöräilyä. Elena Liseytseva

Millamari Uotila

Valtteri Bottas Duathlon -urheilutapahtuma on valinnut hyväntekeväisyyskohteeksi nuorisotyön Nastolassa. Hyväntekeväisyyssumma on 15 000 euroa ja sen saa Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisotyö Nastolan alueella.

Summalla liikkuva nuorisotyö voi hankkia oman auton, jonka avulla nuoret saa tavoitettua entistä paremmin. Liikkuvasta nuorisoautosta on jo hyviä kokemuksia viime kesältä. Silloin Nastolan alueella vieraili Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels -hankkeen auto, ja se tavoitti yli tuhat nuorta.

Valtteri Bottas oli mukana päättämässä lahjoituskohdetta.

– Tärkeä osa tapahtumaamme on hyväntekeväisyys, ja tänä vuonna halusimme kohdistaa sen lähelle, tänne Nastolaan. Tuemme Wespro4U:n kanssa Nastolan nuoria ja haluamme tällä kannustaa heitä liikkeelle. Yksin ei tarvitse olla. Jo viime kesänä täällä kiersi nuorisotyön auto, joka on kuin liikkuva nuorisotila. Nyt me haluamme olla mahdollistamassa Nastolalle omaa autoa, joka jää pysyvästi tänne nuorten käyttöön, Bottas kommentoi tiedotteessa.

Lahden nuorisopalvelut selvittää parhaillaan oman nuorisoauton hankintaa, ja kun auto saadaan käyttöön, siitä järjestetään nimikilpailu Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman sivuilla.

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa sunnuntaina 18. elokuuta Pajulahdessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 2. Lahden peräkonttikirppiksellä vanha tavara pääsee kiertoon – "Vierailu on meille jo itsestäänselvyys"
 3. Poliisilla iso operaatio Lahdessa – ei aiheuttanut vaaraa sivullisille
 4. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 5. FC Lahti keskeyttää oheismyynnin – SJK-pelissä ei ole kioskitoimintaa
 6. Valoihin pysähtyneet autot joutuivat kolariin Lahdessa – perään ajanut katumaasturi häipyi paikalta
 7. Tältä näyttää Vääksyyn tuleva uusi Yhteiskoulu – katso luonnoskuvat
 8. Nuoret ovat kirineet muita ikäryhmiä koronaviruksen tartuntatilastoissa, pääsyynä rento suhtautuminen rajoituksiin – "Kansa rupeaa jakautumaan"
 9. Juha Honkosen uutisanalyysi: Kulmuni maksoi ministeriöille liikaa – "Miksi palautit koko summan?"
 10. Olavi Lanun veistos koristellaan Lahdessa perjantaina
 11. United Brotherhoodin kerhotilaan asennettiin kamerat kotietsinnän yhteydessä – syyttäjän mukaan näin saatiin merkittävää tietoa ryhmästä, joka pyrkii viimeiseen asti suojaamaan johtajaansa
 12. VR lopettaa lipunmyynnin palvelupisteensä Lahdessa
 13. Vesijärven vanha asemarakennus palautetaan yli sadan vuoden takaiseen ulkoasuunsa – "Tämä on Lahden vanhoista kohteista ehkä vaikuttavin"
 14. Näppis: Ei ollut yllätys konserttitalon kosteusvaurio
 15. "Olen innoissani!" – lahtelaislähtöinen koripallovalmentaja Arttu Mannelin siirtyy Loimaalta Ura Basketin valmennuspäälliköksi

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.