Nastola kutsuu kylille – maksuton kuljetus vie muikkujuhliin ja myllymaisemiin

Nastolan alueen Avoimet Kylät -kierros pysähtyy Immilän myllyllä. Marianne Lääveri

Millamari Uotila

Valtakunnallista Avoimet Kylät -tapahtumaa vietetään jälleen 8. kesäkuuta. Nastolassa teemapäivää voi viettää kiertoajelulla.

Nastolan aluejohtokunta tarjoaa maksuttoman linja-autokuljetuksen Lahden kauppatorilta Nastolan alueen avoimiin kyliin ja takaisin. Oppaina toimivat Nastolan entinen kunnanjohtaja Pauli Syyrakki sekä Nastola-asiantuntija Matti Oijala.

Päivän ohjelmaan kuuluvat esimerkiksi puutarhajuhlat Villähteellä, vierailu Taidekeskus Taarastissa, idyllisessä Immilän myllyssä sekä muikkujuhlilla Ruuhijärvellä. Matkan viimeiset kohteet ovat Sylvöjärven luontopolku ja Sammalsillansuo viitasammakkoineen.

Kuljetukseen ilmoittaudutaan ennakkoon 6. kesäkuuta mennessä joko sähköpostitse tuula@nastola-seura.fi tai puhelimitse arkisin kello 9–12 numeroon 040 515 3370. Kuljetuksessa on tilaa 97 henkilölle, ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkan tarkka aikataulu on julkaistu verkossa.

Nastolan Avoimet Kylät -tapahtumiin voi poiketa myös omatoimisesti.

Avoimet kylät -kierroksen järjestäjät ovat Nastola-seura ja Lahden kaupungin Nastolan aluejohtokunta yhteistyössä Nastolan alueen kylätoimijoiden kanssa.

Lisätietoa kaikista Päijät-Hämeen Avoimet Kylät -tapahtumista löydät verkosta avoimetkylat.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.