Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Orimattilan Petojen isähahmo Pekka Kuosa on tehnyt töitä urheiluseurojen hyväksi puoli vuosisataa – ”On ilo tuottaa kivoja juttuja muille”

Intohimoinen futismies ja Petojen "grand old man" Pekka Kuosa ei ole koskaan pitänyt luistimia jaloissaan. Talkoohommat jatkuvat niin pitkään kun pallo pyörii ja henki pihisee.

Väsymätön puurtaja, talkootyöaktiivi, Orimattilan pitkäaikaisin jalkapallovaikuttaja, Petojen ”grand old man”, vilkas ja sanavalmis pitkän linjan futismies. Näillä sanoilla lähipiiri, vapaaehtoistyökollegat ja Orimattilan Petojen seurayhteisö kuvailee tammikuun alussa 70 vuotta täyttänyttä Pekka Kuosaa. Orimattilalaisuudestaan ylpeä Kuosa on tehnyt arvokasta ja pyyteetöntä työtä kaupungin urheiluseurojen eteen jo yli puoli vuosisataa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.