Sami Sykkö juontaa virtuaalisia kahvipöytäkeskusteluja Lahdessa

Sami Sykkö juontaa taidetta ja muotoilua käsitteleviä virtuaalikeskusteluja Lahdessa. -

Anne Honkanen

Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo aloittaa virtuaaliset Designpaahtimo-kahvipöytäkeskustelut. Keskusteluja juontaa Sami Sykkö. Sykkö on toimittaja, esiintyjä, kolumnisti ja kirjailija, jonka suuri yleisö tuntee erityisen hyvin itsenäisyyspäivän vastaanoton kommentaattorina.

– On todella innostavaa ja hauskaa päästä Lahteen keskustelemaan muodista, muotoilusta ja taiteesta huipputaitavien tekijöiden kanssa! Odotan jo malttamattomana kevään keskusteluja. Lisäksi pääsemme tutustumaan ja todistamaan uuden ja ainutlaatuisen taidekeskuksen syntymää Suomessa – fantastista, Sami Sykkö toteaa tiedotteessa.

Ensimmäinen Designpaahtimo-keskustelu järjestetään virtuaalisesti tiistaina 9. helmikuuta kello 17‒18. Vieraana on Susanna Björklund, joka on trendianalyytikko, toimittaja ja vaatesuunnittelija.

Björklund opettaa muun muassa Lahden Muotoiluinstituutissa ja Helsinki Design Schoolissa. Trendianalyytikkona hän ennakoi tulevaisuutta ja esimerkiksi kulutuskäyttäytymisen ja arvojen muutoksia.

Jatkossa Designpaahtimo-keskusteluja järjestetään kerran kuussa. Keväällä keskustelemaan kokoonnutaan vielä 9. maaliskuuta, 6. huhtikuuta. 11. toukokuuta ja 2. kesäkuuta.

Keskustelujen teemat liittyvät taiteeseen ja muotoiluun. Mukaan kutsutut vieraat ovat Lahteen kytkeytyviä taiteilijoita ja muotoilijoita.

Designpaahtimo-keskusteluiden liput tulevat myyntiin Lahden museoiden verkkokaupassa viikolla kolme. Lipun hinta on 20 euroa. Lipun ostaneet voivat osallistua myös keskusteluun virtuaalisesti ja heille postitetaan pieni paketti yhteistyökumppanin kahvia.

Lahden uuden taidemuseon nimikilpailussa kaksi vaihtoehtoa keräsi paljon ääniä – myös uusia ehdotuksia jätettiin runsaasti

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut