Omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Orimattilassa

Millamari Uotila, Nina Räty

Omakotitalossa Orimattilan Västäräkintiellä on syttynyt tulipalo. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai palosta hälytyksen Lintulaan noin puoli seitsemän aikaan lauantaiaamuna. Sammutustyöt jatkuivat pitkälle iltapäivään, ja sen jälkeen jatkuivat jälkiraivaustyöt.

Palo sai alkunsa sataneliöisen yksikerroksisen omakotitalon yhteydessä olevasta autotallista. Palo ehti levitä tallin ja siitä edelleen talon kattorakenteisiin ja yläpohjaan.

Vielä aamulla arvioitiin, että olisi olemassa pieni mahdollisuus, ettei talo tuhoutuisi täysin, vaan jäisi remontoitavaan kuntoon. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Päivystävä palomestari Juha Lahtinen kertoi, että omakotitalo tuhoutui kokonaan palossa ja sen sammutus- ja raivaustöissä. Palomiehet ehtivät pelastaa talosta jonkin verran irtaimistoa.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Kyse ei ollut autosta tai auton lämmityslaitteesta aiheutuneesta palosta. Auto ei ollut tallissa palon syttyessä.

Juttua muokattu 16.1. kello 11.50: päivitetty sammutustöiden jatkuvan ja kello 15.19 jälkiraivauksesta. Päivitetty kauttaaltaan kello 21.45.

Kaksikerroksinen puutalo tuhoutui tulipalossa Lahdessa – tällaista jälkeä liekit ja sammutustyöt tekivät, katso kuvat

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut