Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

ESS hakee kesäksi toimittajia, kuvaajia, graafikoita ja toimitussihteereitä

Kesätyöntekijöiden hakeminen Etelä-Suomen Sanomien toimitukseen on käynnissä. Toimituksessa tarvitaan kesällä kirjoittavia toimittajia niin uutispuolella kuin urheilussa ja kulttuurissa, valokuvaajia, graafikoita ja toimitussihteereitä. ESS:n toimituksessa työtä on tarjolla noin 20 hengelle 1–3 kuukaudeksi.

Päätoimittaja Markus Pirttijoki kertoo, että työhön toivotaan hakijoita, jotka ovat oma-aloitteisia ja uteliaita, joilla on joko alan koulutusta tai kokemusta.

– Hyvä hakija on sellainen, joka on oma-aloitteinen ja utelias kaikelle uudelle, halukas oppimaan uutta. Ja sitten sellainen, että kun tulee uusi asia eteen, niin uskaltaa avata suunsa ja kysyä.

Arvostelukykyäkin tarvitaan.

– Toimittajana pitää ymmärtää pienten ja isojen asioiden väliset erot ja pistää asioita oikeaan järjestykseen. Olla koko ajan lukijoiden korvien välissä ja tietää, miten asiat tulee selittää, että lukija kiinnostuu niistä ja niillä on lukijoille merkitystä.

ESS:n kesätyöhakemus tulee jättää viimeistään tammikuun 20. päivänä tällä lomakkeella.

Lisätietoja antaa uutispäällikkö Tarja Koljonen, jonka tavoittaa sähköpostilla osoitteessa tarja.koljonen@ess.fi.

Haku on jo käynnissä: kesätöitä on tarjolla Päijät-Hämeessä jopa viime kesää enemmän, koronavaraus on kuitenkin olemassa