Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Lahden Lähimmäispalvelun tontut ilahduttivat ikäihmisiä

Lahden Lähimmäispalvelun tontut ovat tavanneet ikääntyneitä kaupunginosakerholaisia ulkona rajoitusten salliessa. Perinteinen avoin ja maksuton toiminta on tällä hetkellä tauolla, mutta kaikenlaista korvaavaa on keksitty.

Tonttukierroksilla joulumieltä ja iloa ovat saaneet myös ohikulkijat ja naapurit! Hiukan tonttuja jännitti, tuleeko kilttejä kerholaisia paikalle. Paljon on näkynyt kilttejä vanhuksia!

Tontut tietävät, että kokoontumiset on kielletty tällä hetkellä, mutta onneksi monella on mahdollisuus katsoa turvallisesti Korvikekerhoa. Se on ikäihmisille suunnattu toimintamuoto, joka löytyy verkkosivuiltamme. Videoita voi katsoa missä ja milloin vain. Ylisukupolvisessa tekijäjoukossa on nuoria ja ikäihmisiä.

Uusimpana julkaisuna näkyvillä on kierrätysvaate-muotinäytös, jossa esiintyy mannekiineina seitsemän ikärikasta. Tulossa on myös joululauluja jouluviikolla! Käykääpä kurkkaamassa!