Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Suomen ensimmäinen pelidiplomi julkaistaan Lahdessa

Lahden kaupunginkirjasto julkaisee ensimmäisenä kirjastona Suomessa pelidiplomin. Pelidiplomin voivat suorittaa kirjaston mukaan kaikki ikään tai pelitaitoon katsomatta. Pelidiplomi julkaistaan kirjaston Youtube-kanavalla 20.1.2021.

Kirjasto järjestää kevätkaudella runsaasti tapahtumia verkossa koronaepidemian takia.

Verkossa julkaistaan uusi aikuisten lukudiplomi, joka tänä vuonna esiteltiin kirjastossa. Suositun ja odotetun diplomin julkistamisilta pidetään kirjaston Facebook-sivuilla 13. tammikuuta.

Uusia verkossa tarjottavia tapahtumia ovat eri-ikäisille suunnatut lukupiirit. Ne järjestetään Instagramissa.

Lahtea Euroopan ympäristöpääkaupunkina juhlistetaan kirjoituskilpailulla, joka alkaa tammikuussa. Kirjoituskilpailussa on sarjat eri-ikäisille kirjoittajille.

Myös kirjastossa vierailevan räppärin Yeboyahin vierailua voi seurata verkossa. Yeboyah vierailee pääkirjaston musiikkialueella, ja hänen haastattelunsa striimataan 17. helmikuuta.

Kirjasto kertoo, että sen tapahtumaesitteen voi noutaa kaikista Lahden kirjastoista 21.12. alkaen. Tarkemmat tiedot kirjaston tapahtumista ja ennakkoilmoittautumisista löytyy kirjaston sivuilta.

Pölyttyneet klassikot lensivät romukoppaan, kun Lahden kaupunginkirjasto uusi lukudiplominsa