Suomen ensimmäinen pelidiplomi julkaistaan Lahdessa

Lahden kirjasto julkaisee pelidiplomin. Diplomissa on mukana monenlaisia pelejä. Jaakko Avikainen

Anne Honkanen

Lahden kaupunginkirjasto julkaisee ensimmäisenä kirjastona Suomessa pelidiplomin. Pelidiplomin voivat suorittaa kirjaston mukaan kaikki ikään tai pelitaitoon katsomatta. Pelidiplomi julkaistaan kirjaston Youtube-kanavalla 20.1.2021.

Kirjasto järjestää kevätkaudella runsaasti tapahtumia verkossa koronaepidemian takia.

Verkossa julkaistaan uusi aikuisten lukudiplomi, joka tänä vuonna esiteltiin kirjastossa. Suositun ja odotetun diplomin julkistamisilta pidetään kirjaston Facebook-sivuilla 13. tammikuuta.

Uusia verkossa tarjottavia tapahtumia ovat eri-ikäisille suunnatut lukupiirit. Ne järjestetään Instagramissa.

Lahtea Euroopan ympäristöpääkaupunkina juhlistetaan kirjoituskilpailulla, joka alkaa tammikuussa. Kirjoituskilpailussa on sarjat eri-ikäisille kirjoittajille.

Myös kirjastossa vierailevan räppärin Yeboyahin vierailua voi seurata verkossa. Yeboyah vierailee pääkirjaston musiikkialueella, ja hänen haastattelunsa striimataan 17. helmikuuta.

Kirjasto kertoo, että sen tapahtumaesitteen voi noutaa kaikista Lahden kirjastoista 21.12. alkaen. Tarkemmat tiedot kirjaston tapahtumista ja ennakkoilmoittautumisista löytyy kirjaston sivuilta.

Pölyttyneet klassikot lensivät romukoppaan, kun Lahden kaupunginkirjasto uusi lukudiplominsa

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut