Orimattilalainen Ville Vento avasi oman Joulupukin terveiset -palvelun, koska arveli, että etäpukille on korona-aikana tarvetta

Joulupukin terveisten takaa löytyy orimattilalainen Ville Vento, joka tekee videoita etäpukkina. Ville Vento

Joulupukilta on tänä vuonna mahdollisuus tilata videotervehdys. Etäjoulupukkipalveluja löytyy kotimaastakin jo muutama. Orimattilalainen Ville Vento ideoi maksullisen Joulupukin Terveiset -palvelun lokakuussa.

– Arvelin, että joulupukin fyysiset vierailut vähenevät tänä vuonna, mutta tarve joulupukille ei. Lapset kyselevät, milloin pukki tulee, Vento sanoo.

Joulupukki oli tärkeä hahmo myös Vennolle hänen lapsuudessaan.

– Näen Joulupukin sellaisena vanhana Coca Cola -mainoksista tuttuna hahmona. Iso, lämmin ja tunnelmallinen mies.

Videoista Vento pyrkii tekemään mahdollisimman tunnelmallisia ja hän saattaa esimerkiksi lausua jouluisen runon tai soittaa kitaralla. Videoiden kuvaamisesta ja editoinnista Vennolla on kokemusta työnsä puolesta ennestäänkin.

Vento nauhoittaa videot kotonaan. Koska perheen oma 7-vuotias tytär uskoo vielä Joulupukkiin, Vento kertoo, että vaimon kanssa pitää suunnitella, milloin videot voi kuvata tyttären huomaamatta. Palveluun voi tutustua nettisivuilla www.joulupukinterveiset.fi.

Kanttori Kirsi Skantz-Viljakainen ilahduttaa etäaikana Kärkölän kirkosta suoratoistetuilla videoilla ja konserteilla – joululaulutkin soivat

Päijät-Hämeen kouluilla kiertävä talvisirkus tuo lapsille helpotusta korona-ajan kulttuurivajeeseen

Hollolan seurakunnan joulunajan tapahtumat siirtyvät verkkoon

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut