Lahtelainen lemmikkitarvikeliike Rahulan Rehu laajentaa valtakunnalliseksi – suunnitelmissa 15 uutta myymälää

Rahulan Rehun mukaan ihmisten kiinnostus lemmikkejä kohtaan on kasvanut ja korona-aikana vahvistunut entisestään. Se luo pohjaa kasvulle. Mika Strandén
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Lahtelainen lemmikkitarvikeliike Rahulan Rehu laajentaa valtakunnalliseksi ketjuksi. Se avaa seuraavan kolmen vuoden aikana 15 uutta myymälää ympäri Suomen. Ensimmäinen uusi myymälä avataan Tampereella helmikuussa 2021.

Rahulan Rehun lemmikkiruuat Veljekset Wahlstenille

Laajentamisen valmistelu aloitettiin noin vuosi sitten, ja vuoden aikana organisaatiota on vahvistettu muun muassa uudella toimitusjohtajalla ja asiantuntijoilla, yritys kertoo tiedotteessa. Rahulan Rehun uutena toimitusjohtajana aloitti syksyllä Petri Katajamäki.

Yrityksen mukaan laajentamisen taustalla on ihmisten kasvava kiinnostus lemmikkejä kohtaan. Eläinten hyvinvointiin halutaan satsata aiempaa enemmän.

Lisäksi Rahulan omien tuotteiden kysyntä on kasvanut erityisesti verkkokaupan ansiosta.

Lemmikkitarvikkeita myyvä ja valmistava Rahulan Rehu aloitti toimintansa 1993, ja tällä hetkellä myymälöitä on Lahdessa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Varkaudessa. Lisäksi Lahdessa toimii oma ruokatehdas.

Rahulan Rehu kuuluu monialakonserni WestStariin.

Lemmikkien miljardibisnes kasvaa kohisten – Lahdesta kotoisin oleva yrittäjä sai sijoittajatkin uskomaan räätälöityihin koiranruokiin

Rahulan Rehulla on oma ruokatehdas Lahdessa. Sian korvia kuivateltiin uunissa vuonna 2017. Juha Peurala

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut