Hollolan seurakunnan joulunajan tapahtumat siirtyvät verkkoon

Millamari Uotila

Millamari Uotila

Hollolan seurakunnan joulunajan tapahtumat toteutetaan verkossa koronaepidemian takia.

Esimerkiksi joulukirkkoihin osallistutaan pelkästään verkon välityksellä. Jumalanpalvelukset näytetään suoratoistolähetyksinä seurakunnan Facebook-sivulla.

Joulun ajan suosittujen jumalanpalveluksien lähetysajat ja -paikat ovat seuraavat: jouluaatto 24.12. kello 13 Hollolan kirkko (tallenne), perjantai 25.12. kello 8 Kärkölän kirkko (tallenne) ja tapaninpäivä 26.12. kello 10 Sovituksenkirkko.

Myös Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia toteutetaan verkkolähetyksinä.

Lahden seurakuntayhtymä ei järjestä tänä vuonna ilmaisia bussikyytejä hautausmaille – myös aikuisten kokoavan toiminnan taukoa jatketaan vuoden yli

Lähes kaikki seurakunnan kokoava toiminta on keskeytetty. Hollolan Missiokammari avataan vasta joulutauon jälkeen 7. tammikuuta. Eläkeikäisten kerhot on peruttu koko talvikauden ajalta.

Perhe- ja päiväkerhot voivat toistaiseksi jatkaa toimintaansa ulkosalla.

Koronarajoitusten vuoksi hää-, kaste- ja hautajaistilaisuuksien osallistujamäärä on edelleen enintään 10 ihmistä seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Hollolan seurakunnan mukaan osallistujamäärässä voidaan poikkeuksellisesti joustaa siten, että läsnä tilaisuudessa voivat olla lähiomaiset.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut