Tokmanni muuttaa isompiin tiloihin Triossa

Liikkeet ryhmittyvät osittain uudelleen Kauppakeskus Triossa. Juha Peurala
Pirjo Kamppila

Pirjo Kamppila

Halpakauppaketju Tokmanni muuttaa kauppakeskus Triossa uusiin, entistä suurempiin tiloihin. Lähes 2 500 neliömetrin myymälä sijoittuu Vesku-aukion pohjakerrokseen eli katutasoon.

Nykyinen sijainti Lahden Triossa on Hansan puolella ensimmäisessä kerroksessa. Entistä isompi myymälä avataan loppukeväästä. Se suunnitellaan Tokmannin uuden myymäläkonseptin mukaisesti.

Tokmannille yhdistetään kolme liiketilaa ja käytäväalue. Kolmesta liiketilasta yksi on entinen K-Supermarket. Nykyiset muut toimijat, muun muassa Apteekki ja Kuvamestarit Vesku-aukion alakerrassa eivät ole muuttumassa.

– Tokmannin uusi myymälä vahvistaa Trion pohjakerroksen toimintaa. Pyrimme keskittämään pohjakerrokseen päivittäistavarakaupan toimijat ja ensimmäiseen kerrokseen eli katutasoon muotiin keskittyvät liikkeet, kertoo tiedotteessa Cityconin keskuspäällikkö Saara Viento. Pörssiyhtiö Citycon omistaa Trion tilat.

Vaatekauppa Kekäle muutti jo marraskuussa yläkerrasta katutasoon.

– Trion toiseen kerrokseen kasvaa vahva palveluiden keskittymä.

Kakkoskerroksessa toimii Lahden kaupungin palvelutori.

Juttua päivitetty 10.12.2020 klo 13.29: tarkennettu, mistä Tokmannin uudet tilat koostuvat.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut