Iitin ympäristöterveydenhuolto ja eläinlääkärin palvelut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle vuoden alusta lukien

Eläinlääkäripalvelut ovat osa ympäristöterveydenhuoltoa. Mirja Hussain

Sohvi Auvinen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa, että se järjestää Iitin ympäristöterveydenhuollon palvelut ensi vuoden alusta alkaen. Ympäristöterveyden palveluihin kuuluvat eläinlääkintähuolto, kuten eläinlääkäripalvelut ja eläinten hyvinvoinnin valvonta, sekä terveydensuojelu, kuten elintarvikevalvontaan ja talous- ja uimavesiin liittyvä neuvonta ja ohjaus.

Muutoksen takia esimerkiksi Iitin kunnaneläinlääkärin puhelinnumero on tammikuusta lähtien 044 482 3362 ja sähköposti taina.rautell@phhyky.fi. Kunnaneläinlääkärin palvelut ja vastaanottotoiminta säilyvät ennallaan.

Eläinlääkäripäivystyksen alueena on Hollola, Iitti, Kärkölä ja Lahti. Päivystys on tarkoitettu kiireellistä hoitoa vaativille eläinten sairaustapauksille. Viikonloppuisin ja arkipyhinä Päijät-Hämeen pieneläinpäivystys toimii Lahdessa kello 8–20 vuoroin Lahden eläinlääkäriasemalla ja Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemalla.

Arki-iltaisin ja yöaikaan pieneläimet viedään kulloinkin päivystysvuorossa olevan kunnaneläinlääkärin vastaanotolle. Päivystävä toimipiste selviää soittamalla päivystykseen.

Pieneläinlääkäripäivystyksen numero on 0600 392121. Päivystysnumero tuotantoeläimiä ja hevosia koskevissa asioissa on 0600 392120.

Sote-menojen siirtyminen maakunnalle toisi muutoksia kuntien verotukseen – Päijät-Hämeen kunnilla on eri suuntaisia muutospaineita

Kuvantamispalvelut päättyvät Iitissä, jatkossa kiireelliset palvelut Nastolasta

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut