Mielen häiriöistä kertova kirja kääntyi äänikirjaksi

Herra Ylppö on yksi niistä julkisuuden henkilöistä, jotka kertovat omasta mielenterveyteen liittyvästä diagnoosistaan kirjassa. Outi Paappanen

Anne Honkanen

Error – Mielen häiriöitä -kirja on ilmestynyt sähkö- ja äänikirjana. Kirjan ovat tehneet Tiina Hotti, Elina Järvi (nyk. Åkerman) ja Olga Poppius. Hotti on toiminut Lahdessa toimittajana.

Kirjassa muun muassa julkisuudesta tunnetut henkilöt kertovat mielenterveysongelmistaan kuten masennuksesta tai kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Oman diagnooseistaan kertovat muun muassa muusikot Alexi Laiho, Herra Ylppö ja Marko Annala.

Kirjan painettu laitos julkaistiin helmikuussa 2016.

Kirjan naispuolisten henkilöiden osuudet on äänikirjaan lukenut näyttelijä Usva Kärnä. Miespuolisten henkilöiden osuuksista on vastannut Markus Bäckman.

Error – Mielen häiriötä -sähkö- ja äänikirjaa tarjoavat Suomalainen Plus, Elisa Kirja, BookBeat, Storytel, Nextory ja äänikirja Supla+.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut