Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Käsidesituotteita valmistava lahtelaisyritys aloitti yhteistyön Muumi-tuotemerkin kanssa

Keväällä perustetun SKC Desi oy:n käsidesissä seikkailevat muumihahmot.

Lahtelainen SKC Desi oy on aloittanut yhteistyön Moomin Characters oy ltd:n kanssa.

Muumi-hahmot seikkailevat yrityksen uudessa käsidesituotesarjassa.

– Käsihygieniasta huolehtiminen on tällä hetkellä tärkein asia, jolla saamme koronaviruksen nujerrettua, SKC Desi oy:n toimitusjohtaja Jarmo Mustonen sanoo yrityksen tiedotteessa.

Yrityksen mukaan käsidesisarja on 95-prosenttisesti kotimainen tuote. Käsidesiautomaatin vaahto tuodaan Iso-Britanniasta.

– Tämä vaahto suojaa myös norovirukselta. Siksi sitä kannattaa käyttää myös sen jälkeen, kun olemme nujertaneet koronaepidemian.

Muumi-käsidesituotesarjassa on kaksi vaihtoehtoa.

– Ensimmäisessä mallissa on yksi annostelija. Perheille suunnatussa vaihtoehdossa on matalampi annostelija lapsille ja korkeampi aikuisille, Mustonen kertoo.

Keväällä perustettu SKC Desi on suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa, maahantuo ja myy puhdistukseen ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Yritys on osa SKC Group -konsernia.

Moomin Characters oy Ltd on virallinen Muumi-hahmojen tekijänoikeuksien valvoja. Kaikki Muumilaakson hahmot ovat maailmanlaajuisesti rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tove Jansson perusti Moomin Characters oy ltd:n 1950-luvulla yhdessä veljensä Lars Janssonin kanssa huolehtimaan muumien tekijänoikeuksista, ja se on edelleen perheyritys.