Kissatalon asukkaita maalauksissa – Padasjoella yhteisnäyttely

Elsa Pääkkösen maalaus Kissatalon asukas numero kolme. .

Anne Honkanen

Galleria Pikantissa Padasjoella on alkanut Padasjoen Taideyhdistyksen jäsenten yhteisnäyttely. Samalla Pikantissa on avautunut joulupuoti.

Pikantista kerrotaan, että galleria on auki, sillä näyttelyvieraita on yleensä paikan päällä kerrallaan vain vähän. Näyttely on esillä 31. joulukuuta asti.

Yhteisnäyttelyyn osallistuu 12 jäsentä taideyhdistyksestä. Mukana ovat: Kirsi Collan, Matti Hokka, Viikka Holm, Kati Jalli, Jouko Latva, Paula Mertsalmi, Jaakko Paarvio, Laila Paarvio, Elsa Pääkkönen, Eeva Salmensuu, Raila Suomalainen ja Antero Taipale. Suurin osa heistä on padasjokelaisia.

Esillä on esimerkiksi öljy-, akryyli- ja pastellimaalauksia, valokuvia ja pieniä veistoksia. Töiden aiheina ovat maisemat, eläimet ja ihmiset. Elsa Pääkkönen on maalannut kissatalon asukkaita. Myös muutamia abstrakteja maalauksia löytyy ripustuksesta.

Nyt se on varmaa: avi kielsi yli 10 hengen tilaisuudet Päijät-Hämeessä, suosittelee painokkaasti välttämään pieniäkin kokoontumisia

Lahden museot pysyvät auki uusista koronarajoituksista huolimatta, oheistapahtumia perutaan

Valokuvauksesta kiinnostuneille tarjolla laaja kattaus näyttelyssä Lahdessa: salkkupimiössä vedostetuista kuvista nykypäivän lehtikuvaan

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut