Auto törmäsi valotolppaan ja suistui ojaan Orimattilassa, kuski sairaalaan

Henkilöauto suistui tieltä maanantaina iltapäivällä kello 14:n jälkeen Orimattilassa. Ulosajo tapahtui Heinämaantiellä, lähellä Ravitien risteystä.

Hämeen poliisin alustavan selvityksen mukaan 1960-luvulla syntynyt mieskuljettaja oli kulkenut Heinämaantietä idän suuntaan ja ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä hieman ennen Kuntopolkua ajoradan oikealle puolelle pientareelle. Tämän jälkeen auto oli mahdollisesti korjausliikkeen seurauksena ajautunut vastaantulevan kaistan yli vasemmalle puolelle ojaan. Tätä ennen auto oli törmännyt sähkötolppaan ja suistunut sen jälkeen ojaan puiden väliin.

Kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan. Palomestari Kari Sipilän mukaan kuljettajan irrottamisessa onnettomuusautosta vierähti tovi.

Heinämaantien toinen kaista jouduttiin sulkemaan pelastustyön ajaksi. Valotolppa kallistui ja vaurioitui myös sen verran, että liikenteen ohjausta jouduttiin paikalla jatkamaan kunnes paikalle saatiin korjaajat.

Silminnäkijöiden mukaan autolla olisi ollut onnettomuushetkellä vauhtia yli sallitun.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Juttua päivitetty 24.11. klo 9.10 Hämeen poliisin tiedoilla.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut