Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden valtuusto kokoontuu päättämään budjetista, ESS seuraa kokouksen etenemistä

Lahden kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina päättämään kaupungin ensi vuoden talousarviosta. Luvassa on useita muutosesityksiä kaupunginhallituksen lokakuun lopussa tekemään budjettiesitykseen.

Erimielisyyttä on esimerkiksi sivistyspalveluiden tukipalveluihin kohdistuvista säästöistä. Tukipalveluihin kuuluvat muun muassa siivous, ateriat, kyydit ja ict-palvelut.

Valtuuston suurin ryhmä SDP aikoo esittää, että kaupunginhallituksen linjaamasta 3,7 miljoonan euron säästövaatimuksesta luovuttaisiin kokonaan. 

ESS seuraa kello 9 käynnistyvän kokouksen etenemistä. Aamupäivällä ovat vuorossa ryhmäpuheenvuorot, joiden jälkeen käydään yleiskeskustelua talousarviosta. Iltapäivällä budjetti käydään läpi kohta kohdalta, jolloin myös käsitellään muutosesitykset.

Juttua päivitetty 23.11.2020 kello 7.26.

Leikataanko siivouksesta, kouluruoasta ja kulttuurista? – sivistyksen tukipalveluiden säästöt ovat suurin kiistan aihe Lahden budjettivaltuustossa